Jídelní lístek

Salát Capresse s mozarelou, rajčaty a čerstvým bazalkovým pestem

5,7,10
  95 Kč  
Salát s kuřecím masem a marinovanou červenou řepou, dijónská vinegreta

5,10
  145 Kč  
Salát Caesar s grilovanými krevetami

1,3,4,5,7,10
  220 Kč  
Studené předkrmy

 
Saláty

 
K salátům doporučujeme:

 
Carpaccio z hovězí svíčkové s hoblinkami parmazánu, s tuňákovou majonézou a lanýžovým olejem, toust

  240 Kč  
Teplé překrmy

 
Plátky hovězí argentinské svíčkové podávané na horkém talíři s rozmarýnem, parmazánovou stříškou a rukolou

5,7
  240 Kč  
Mušle svatého Jakuba, grilované krevety, pečená paprika s česnekem, opečená bagetka

1,3,4,5,7,10
  330 Kč  
Polévky

 
Japonská lososová polévka podávaná s čerstvým lososem, japonskými pohankovými nudlemi

2, 4, 6, 7, 9, 14
  165 Kč  
Polévka dle denní nabídky

  55 Kč  
Polévka z telecích drštek, chléb

1,3,5,9
  80 Kč  
Krémová polévka dle nabídky šéfkuchaře s krutóny

1,3,5,7
  65 Kč  
Steaky a grilované masa

 
Steak z pravé svíčkové Argentina
Tento malý kulatý steak u nás známý jako klasický biftek se krájí z hovězí svíčkové, většinou ze střední části.

7
220g   550 Kč  
Steak z pravé svíčkové Argentina
Tento malý kulatý steak u nás známý jako klasický biftek se krájí z hovězí svíčkové, většinou ze střední části.

300g   600 Kč  
2. Steak z vysokého roštěnce (Rib eye) – Uruguay
Je prorostlý tukem, takže bývá označován za nejšťavnatější steak. Právě tuk dává tomuto steaku typickou chuť. ( V restauraci též pod francouzským názvem Entrecote).

7
300g   590 Kč  
Picanha steak - Evitas Argentina
Steakové maso ze zadní květové špičky skotu. Jde o vysoký sval, který je lemovaný silnou vrstvou tuku, která dá masu vyjímečnou chuť a vůni.

7
250g   390 Kč  
Flap steak
Flap steak Maso z hovězího pupku, které je lehce prorostlé a mramorované tukem. Díky tomu je velmi šťavnaté a má jemnou vůni a chuť.

7
250g   380 Kč  
Omáčky/Přílohy

 
Gratinované brambory

  50 Kč  
Steakové hranolky

  50 Kč  
Grilovaná zelenina

  50 Kč  
- omáčka ze zeleného pepře

  50 Kč  
- omáčka z červeného kari

  50 Kč  
- omáčka houbová

  50 Kč  
- omáčka krémová-roqfórová

  60 Kč  
- omáčka z červeného vína a sečuánského pepře

  50 Kč  
Ryby

 
Speciality restaurace

 
Fricase z vepřové panenky připravené metodou Sous vide na rozmarýnu plněné anglickou slaninou,s houbovou omáčkou a bramborovým gratanem dauphinois

1,5,7
  245 Kč  
Vepřová žebra 500g pikantní, podávaná se steakovými hranolky

1,5,7
  260 Kč