Jídelní lístek
Salát Capresse s mozarelou, rajčaty a čerstvým bazalkovým pestem 5,7,10
|
95 Kč | |
Salát s kuřecím masem a marinovanou červenou řepou, dijónská vinegreta 5,10
|
145 Kč | |
Salát Caesar s grilovanými krevetami 1,3,4,5,7,10
|
220 Kč | |
Studené předkrmy
|
||
Saláty
|
||
K salátům doporučujeme:
|
||
Carpaccio z hovězí svíčkové s hoblinkami parmazánu, s tuňákovou majonézou a lanýžovým olejem, toust
|
240 Kč | |
Teplé překrmy
|
||
Plátky hovězí argentinské svíčkové podávané na horkém talíři s rozmarýnem, parmazánovou stříškou a rukolou 5,7
|
240 Kč | |
Mušle svatého Jakuba, grilované krevety, pečená paprika s česnekem, opečená bagetka 1,3,4,5,7,10
|
330 Kč | |
Polévky
|
||
Japonská lososová polévka podávaná s čerstvým lososem,
japonskými pohankovými nudlemi 2, 4, 6, 7, 9, 14
|
165 Kč | |
Polévka dle denní nabídky |
55 Kč | |
Polévka z telecích drštek, chléb 1,3,5,9
|
80 Kč | |
Krémová polévka dle nabídky šéfkuchaře s krutóny 1,3,5,7
|
65 Kč | |
Steaky a grilované masa
|
||
Steak z pravé svíčkové Argentina
Tento malý kulatý steak u nás známý jako klasický biftek se krájí z hovězí svíčkové, většinou ze střední části. 7
|
220g | 550 Kč |
Steak z pravé svíčkové Argentina
Tento malý kulatý steak u nás známý jako klasický biftek se krájí z hovězí svíčkové, většinou ze střední části. |
300g | 600 Kč |
2. Steak z vysokého roštěnce (Rib eye) – Uruguay
Je prorostlý tukem, takže bývá označován za nejšťavnatější steak. Právě tuk dává tomuto steaku typickou chuť. ( V restauraci též pod francouzským názvem Entrecote). 7
|
300g | 590 Kč |
Picanha steak - Evitas Argentina
Steakové maso ze zadní květové špičky skotu. Jde o vysoký sval, který je lemovaný silnou vrstvou tuku, která dá masu vyjímečnou chuť a vůni. 7
|
250g | 390 Kč |
Flap steak
Flap steak
Maso z hovězího pupku, které je lehce prorostlé a mramorované tukem. Díky tomu je velmi šťavnaté a má jemnou vůni a chuť. 7
|
250g | 380 Kč |
Omáčky/Přílohy
|
||
Gratinované brambory |
50 Kč | |
Steakové hranolky |
50 Kč | |
Grilovaná zelenina |
50 Kč | |
- omáčka ze zeleného pepře |
50 Kč | |
- omáčka z červeného kari |
50 Kč | |
- omáčka houbová |
50 Kč | |
- omáčka krémová-roqfórová |
60 Kč | |
- omáčka z červeného vína a sečuánského pepře |
50 Kč | |
Ryby
|
||
Speciality restaurace
|
||
Fricase z vepřové panenky připravené metodou Sous vide na rozmarýnu plněné anglickou slaninou,s houbovou omáčkou a bramborovým gratanem dauphinois 1,5,7
|
245 Kč | |
Vepřová žebra 500g pikantní, podávaná se steakovými hranolky 1,5,7
|
260 Kč |