Týdenní menu
DENNÍ MENU 15.4 - 19.4 | |
PONDĚLÍ: Z hlívy ústřičné | |
1. Moravský vrabec, špenát, vařené brambory | 150,- |
2. Salát s kuřecími křidélky, bageta | 145,- |
3. Crepe - žampiony, šunka, sýr | 140,- |
ÚTERÝ: Čočková polévka | |
1. Kuřecí špíz, vařené brambory | 150,- |
2. Tortila s hermelínem | 145,- |
3. Crepe - tři druhy sýrů | 140,- |
STŘEDA: Frankfurtská polévka | |
1. Bramborový knedlík plněný uzeným masem, zelí | 150,- |
2. Salát s mozzarellou, rajčaty a bazalkou, bageta | 145,- |
3. Crepe - grilovaná zelenina, sýr | 140,- |
ČTVRTEK: Špenátová polévka, krutony | |
1. Holandský řízek, bramborová kaše, čalamáda | 150,- |
2. Quiche- šunka, sýr | 145,- |
3.Crepe - vanilková zmrzlina, horké lesní ovoce, šlehačka | 140,- |
PÁTEK: Hovězí vývar, nudle | |
1. Smažená mozzarella, hranolky, tat. omáčka | 150,- |
2. Penne s houbovou omáčkou a krůtím masem | 145,- |
3. Crepe - špenát, sýr, slanina | 140,- |