Dezerty

Saláty

 
Salát Capresse s mozarelou, rajčaty a čerstvým bazalkovým pestem Salát Capresse s mozarelou, rajčaty a čerstvým bazalkovým pestem

5,7,10
  130 Kč  
Salát Caesar z lístků římského salátu se zastřeným vajíčkem, hoblinkami parmazánu a krutony

1, 3, 4, 5, 7, 10
  160 Kč  
Salát Caesar s grilovanými krevetami

1,3,4,5,7,10
  250 Kč  
Salát s kuřecím masem a marinovanou červenou řepou, dijónská vinegreta

5,10
  145 Kč  
K salátům doporučujeme:

 
Čerstvě rozpečená bageta s bazalkou a parmazánem

1,3,4,5,7,10
  60 Kč  
Čerstvě rozpečená bageta s máslem a česnekem

1,3,5,7,11
  60 Kč  
Bageta

1,3,5,7,11
  55 Kč  
Studené předkrmy

 
Hovězí tatrák, topinky

1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 11
  295 Kč  
Jelení paštika s máslovou brioškou a konfitovanými hruškami

1,3,5,7,10
  295 Kč  
Carpaccio z hovězí svíčkové s hoblinkami parmazánu, s tuňákovou majonézou a lanýžovým olejem, toust

  240 Kč  
Teplé překrmy

 
Mušle svatého Jakuba, grilované krevety, pečená paprika s česnekem, opečená bagetka

1,3,4,5,7,10
  330 Kč  
Plátky hovězí argentinské svíčkové podávané na horkém talíři s rozmarýnem, parmazánovou stříškou a rukolou

5,7
  270 Kč  
Polévky

 
Račí polévka, grilovaná mušle Sv.Jakuba, grilované krevety

1,3,4,7,10
  280 Kč  
Japonská lososová polévka podávaná s čerstvým lososem, japonskými pohankovými nudlemi

2, 4, 6, 7, 9, 14
  165 Kč  
Polévka dle denní nabídky

  70 Kč  
Polévka z telecích drštek, chléb

1,3,5,9
  90 Kč  
Krémová polévka dle nabídky šéfkuchaře s krutóny

1,3,5,7
  75 Kč  
Steaky a grilované masa

 
Steak z pravé svíčkové Argentina
Tento malý kulatý steak u nás známý jako klasický biftek se krájí z hovězí svíčkové, většinou ze střední části.

7
220g   550 Kč  
Steak z pravé svíčkové Argentina
Tento malý kulatý steak u nás známý jako klasický biftek se krájí z hovězí svíčkové, většinou ze střední části.

300g   600 Kč  
2. Steak z vysokého roštěnce (Rib eye) – Uruguay
Je prorostlý tukem, takže bývá označován za nejšťavnatější steak. Právě tuk dává tomuto steaku typickou chuť. ( V restauraci též pod francouzským názvem Entrecote).

7
300g   590 Kč  
Flap steak
Flap steak Maso z hovězího pupku, které je lehce prorostlé a mramorované tukem. Díky tomu je velmi šťavnaté a má jemnou vůni a chuť.

7
250g   450 Kč  
Omáčky/Přílohy

 
- omáčka z červeného kari

  60 Kč  
- omáčka ze zeleného pepře

  60 Kč  
- omáčka houbová

  60 Kč  
- omáčka z červeného vína a sečuánského pepře

  60 Kč  
- omáčka krémová-roqfórová

  70 Kč  
Gratinované brambory

  70 Kč  
Grilovaná zelenina

  70 Kč  
Batátové hranolky

  80 Kč  
Steakové hranolky

  70 Kč  
Speciality restaurace

 
Jelení kýta na červeném víně, špecle

1,7,9,12
  290 Kč  
Noky s omáčkou z čerstvých pečených paprik, grilované kuřecí prso

1,5,7
  255 Kč  
Kuřecí supreme, grilovaná zelenina, demi glace s pancetta

1,3,7
  295 Kč  
Hovězí cheese burger se slaninou v domácí sezamové housce, hranolky

1,3,5,7,8
  310 Kč  
Fricase z vepřové panenky připravené metodou Sous vide na rozmarýnu plněné anglickou slaninou,s houbovou omáčkou a bramborovým gratanem dauphinois

1,5,7
  290 Kč  
Jehněčí kolínko, celerové pyré, omáčka z portského vína

1,5,7
  445 Kč  
Vepřová žebra 500g pikantní, podávaná se steakovými hranolky

1,5,7
  280 Kč  
Ryby

 
Grilovaný losos s teplým rajčatovým tataráčkem s kapary, gratinované brambory

1,2,4,5,7
  420 Kč  
Grilovaná sépie na černé rýži Gran Nero .

  360 Kč  
Filátko z tresky obecné, hráškové veloute, petrželkové pesto

1,2,4,5,7
  450 Kč  
Dezerty

 
Čokoládový fondant, salátek z manga, sorbet z marakuji v čokoládovém košíčku

  170 Kč  
Creme brulée - vanilkový krém s karamelizovanou krustou

3,7
  130 Kč  
Pohár s vanilkovou zmrzlinou, horkými malinami a domácí šlehačkou

1, 7, 8,10 , 11
  130 Kč  
Vanilková zmrzlina v pistáciové krustě s teplou mléčnou belgickou čokoládou

1,7,8,10,11
  160 Kč  
Domácí sorbet z výběru dle nabídky

  120 Kč