Dezerty
Saláty
|
||
Salát Capresse s mozarelou, rajčaty a čerstvým bazalkovým pestem
Salát Capresse s mozarelou, rajčaty a čerstvým bazalkovým pestem 5,7,10
|
130 Kč | |
Salát Caesar z lístků římského salátu se zastřeným vajíčkem, hoblinkami parmazánu a krutony 1, 3, 4, 5, 7, 10
|
160 Kč | |
Salát Caesar s grilovanými krevetami 1,3,4,5,7,10
|
250 Kč | |
Salát s kuřecím masem a marinovanou červenou řepou, dijónská vinegreta 5,10
|
145 Kč | |
K salátům doporučujeme:
|
||
Čerstvě rozpečená bageta s bazalkou a parmazánem 1,3,4,5,7,10
|
60 Kč | |
Čerstvě rozpečená bageta s máslem a česnekem 1,3,5,7,11
|
60 Kč | |
Bageta 1,3,5,7,11
|
55 Kč | |
Studené předkrmy
|
||
Hovězí tatrák, topinky 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 11
|
295 Kč | |
Jelení paštika s máslovou brioškou a konfitovanými hruškami 1,3,5,7,10
|
295 Kč | |
Carpaccio z hovězí svíčkové s hoblinkami parmazánu, s tuňákovou majonézou a lanýžovým olejem, toust
|
240 Kč | |
Teplé překrmy
|
||
Mušle svatého Jakuba, grilované krevety, pečená paprika s česnekem, opečená bagetka 1,3,4,5,7,10
|
330 Kč | |
Plátky hovězí argentinské svíčkové podávané na horkém talíři s rozmarýnem, parmazánovou stříškou a rukolou 5,7
|
270 Kč | |
Polévky
|
||
Račí polévka, grilovaná mušle Sv.Jakuba, grilované krevety 1,3,4,7,10
|
280 Kč | |
Japonská lososová polévka podávaná s čerstvým lososem,
japonskými pohankovými nudlemi 2, 4, 6, 7, 9, 14
|
165 Kč | |
Polévka dle denní nabídky |
70 Kč | |
Polévka z telecích drštek, chléb 1,3,5,9
|
90 Kč | |
Krémová polévka dle nabídky šéfkuchaře s krutóny 1,3,5,7
|
75 Kč | |
Steaky a grilované masa
|
||
Steak z pravé svíčkové Argentina
Tento malý kulatý steak u nás známý jako klasický biftek se krájí z hovězí svíčkové, většinou ze střední části. 7
|
220g | 550 Kč |
Steak z pravé svíčkové Argentina
Tento malý kulatý steak u nás známý jako klasický biftek se krájí z hovězí svíčkové, většinou ze střední části. |
300g | 600 Kč |
2. Steak z vysokého roštěnce (Rib eye) – Uruguay
Je prorostlý tukem, takže bývá označován za nejšťavnatější steak. Právě tuk dává tomuto steaku typickou chuť. ( V restauraci též pod francouzským názvem Entrecote). 7
|
300g | 590 Kč |
Flap steak
Flap steak
Maso z hovězího pupku, které je lehce prorostlé a mramorované tukem. Díky tomu je velmi šťavnaté a má jemnou vůni a chuť. 7
|
250g | 450 Kč |
Omáčky/Přílohy
|
||
- omáčka z červeného kari |
60 Kč | |
- omáčka ze zeleného pepře |
60 Kč | |
- omáčka houbová |
60 Kč | |
- omáčka z červeného vína a sečuánského pepře |
60 Kč | |
- omáčka krémová-roqfórová |
70 Kč | |
Gratinované brambory |
70 Kč | |
Grilovaná zelenina |
70 Kč | |
Batátové hranolky |
80 Kč | |
Steakové hranolky |
70 Kč | |
Speciality restaurace
|
||
Jelení kýta na červeném víně, špecle 1,7,9,12
|
290 Kč | |
Noky s omáčkou z čerstvých pečených paprik, grilované kuřecí prso 1,5,7
|
255 Kč | |
Kuřecí supreme, grilovaná zelenina, demi glace s pancetta 1,3,7
|
295 Kč | |
Hovězí cheese burger se slaninou v domácí sezamové housce, hranolky 1,3,5,7,8
|
310 Kč | |
Fricase z vepřové panenky připravené metodou Sous vide na rozmarýnu plněné anglickou slaninou,s houbovou omáčkou a bramborovým gratanem dauphinois 1,5,7
|
290 Kč | |
Jehněčí kolínko, celerové pyré, omáčka z portského vína 1,5,7
|
445 Kč | |
Vepřová žebra 500g pikantní, podávaná se steakovými hranolky 1,5,7
|
280 Kč | |
Ryby
|
||
Grilovaný losos s teplým rajčatovým tataráčkem s kapary, gratinované brambory 1,2,4,5,7
|
420 Kč | |
Grilovaná sépie na černé rýži Gran Nero . |
360 Kč | |
Filátko z tresky obecné, hráškové veloute, petrželkové pesto
1,2,4,5,7
|
450 Kč | |
Dezerty
|
||
Čokoládový fondant, salátek z manga, sorbet z marakuji v čokoládovém košíčku |
170 Kč | |
Creme brulée - vanilkový krém s karamelizovanou krustou 3,7
|
130 Kč | |
Pohár s vanilkovou zmrzlinou, horkými malinami a domácí šlehačkou 1, 7, 8,10 , 11
|
130 Kč | |
Vanilková zmrzlina v pistáciové krustě s teplou mléčnou belgickou čokoládou 1,7,8,10,11
|
160 Kč | |
Domácí sorbet z výběru dle nabídky |
120 Kč |