Týdenní menu
DENNÍ MENU 22.7. - 26.7. | |
PONDĚLÍ: Hrstková | |
1. Hovězí guláš, tarhoňa | 150,- |
2. Rizoto s vepřovým masem, kyselý okurek | 145,- |
3. Crepe - tři druhy sýrů | 140,- |
ÚTERÝ: Frankfurtská | |
1. Kuřecí plátek zapečený s rajčaty a mozzarellou, | 150,- |
šťouchané brambory | |
2. Penne s drcenými rajčaty, olivy, parmazán | 145,- |
3. Crepe - špenát, sýr, slanina | 140,- |
STŘEDA: Brokolicová | |
1. Nočky se smetanovým špenátem, kuřecí pošírov. prso | 150,- |
2. Salát Nicoise | 145,- |
3. Crepe - grilovaná zelenina, sýr | 140,- |
ČTVRTEK: Kulajda | |
1. Vepřový řízek, vařené brambory, rajčatový salát | 150,- |
2. Caprese salát - rajčata, mozzarella, bazalka, bageta | 145,- |
3.Crepe - vanilková zmrzlina, horké lesní ovoce, šlehačka | 140,- |
PÁTEK: Drůbeží vývar, nudle | |
1. Vepřová játra na roštu, hranolky, tatarská omáčka | 150,- |
2. Kus-kus salát s tuňákem | 145,- |
3. Crepe- šunka, sýr, žampiony | 140,- |