Týdenní menu
DENNÍ MENU 23.1. -27.1. | |
PONDĚLÍ: Minestrone | |
1. Vepřové výpečky, špenát, vařené brambory | 150,- |
2. Křenová omáčka, uzený plátek, houskový knedlík | 145,- |
3. Crepe - šunka, sýr, žampiony | 140,- |
ÚTERÝ: Čočková | |
1. Kuřecí špíz, šťouchané brambory | 150,- |
2. Torteliny A la pana | 145,- |
3. Crepe - špenát, sýr, slanina | 140,- |
STŘEDA: Boršč | |
1. Vepřový řízek, bramborová kaše, rajčatový salát | 150,- |
2. Grilované žampiony plněné nivou na salátu, bageta | 145,- |
3. Crepe – tvarohový krém, horké lesní ovoce | 140,- |
ČTVRTEK: Kapustová, kroupy | |
1. Hovězí guláš, tarhoňa | 150,- |
2. Tortila s vepřovou panenkou | 145,- |
3. Crepe - tři druhy sýrů | |
PÁTEK : Drůbeží vývar, nudle | |
1.Smažená treska plněná brokolicí, vař. brambory, salátek | 150,- |
2. Plněný bavorský knedlík, vanilkový krém | 145,- |
3. Crepe – grilovaná zelenina, sýr | 140,- |